Hej på er allesammans,

Idag rullar vi ut den största uppdateringen sedan medlemssystemet kom på plats. Du som är inloggad på Komponentkoll kan nu lämna recensioner på produkter och upp/nedrösta andras recensioner. I framtiden kommer vi även börja utse medlemmar med bäst och flest recensioner på sajten. Detta är den första stenen i vårt arbete med att lyfta fram det material ni användare skapar. Eventuellt kommer vi även ha kommentarer på byggen, produkter, samlingar osv. Vi hoppas detta uppskattas av alla användare och att det kan ge alla ännu bättre insikt i vilken produkt som passar bäst i deras bygge!

Utöver recensionerna har vi jobbat på en mängd finslipningar och förbättringar. Bland annat har vi två nya kompatibilitetstester: längd av grafikkort kontra plats i chassit, samt höjd på CPU-kylare kontra plats i chassit. Detta är något som länge har önskats av många som bygger mITX-datorer. Vi listar också max längd på nätaggregat i chassin samt antal fläktar som följer med chassit. Detta kommer så senare bli en grund för fler filter och automatiska kompatibilitetstester.

Vi har även jobbat hårt med att standardisera en mängd produktinformation och förbättrat databas-strukturen, vilket gör att vi nu känner oss redo för att lansera Komponentkoll på fler marknader. Redan denna månaden kommer vi att lansera Komponentkoll i Norge. Går allt bra där så följer fler länder kort därefter 🙂